donderdag 25 februari 2010

Forget me not.
Oke, valentijnsdag is al lang geweest, maar ik had zin in een romantisch kaartje. En omdat het papier toch al op mijn tafel lag er meteen nog een gemaakt. Ben over de eerste niet echt tevreden, (goh, vertel eens wat nieuws)maar kon er niet meer van maken.
Ik ga weer snel verder op mijn hobbykamertje, ben helemaal enthousiast bezig met mijn nieuwe papiertjes!

PaaskaartjesHeb vorige week 2 kaartjes gemaakt met mijn 2 jaar oude papier van making memories. Hoewel ik het meeste papier van mijn begintijd al heb weggegeven, blijf ik deze mooi vinden, en werd het hoog tijd om er weer eens wat mee te maken!

dinsdag 23 februari 2010

Een echte meidenkaart!


Ik kreeg gisteren ook mijn bestelling van cutestampsandcards binnen, met deze stempel en de crealies bloemenstans. Deze kaart heeft me wel wat moeite gekost, het inkleuren van de stempel duurde al wat lang, omdat het voor mijn doen een echte priegelstempel is, ik moest meteen aan vroeger denken, vond tekenen altijd erg leuk...behalve het inkleuren!!
Daarna besloot ik mijn hotfix er eens bij te pakken, maar de steentjes gingen steeds alle kanten op, en helaas zie je ook lijmresten rond de steentjes.
Maar goed... ik ben bezig geweest, en was weer van de straat ;)
Het plan was om vandaag heel de dag te freubelen, maar had weer eens flink hoofdpijn, dus ben uiteindelijk op de bank belandt! Gelukkig is de hoofdpijn weer voorbij, maar de avond ook zowat, dus ga zo maar eens lekker douchen en met een dvdtje naar bed.

Ik heb me eens lekker verwend!!


Ik kreeg vanavond mijn bestelling van simpel scrappen binnen, en ik ben helemaal happy!! Heel veel papier van Prima marketing, graphic 45, en een oudere cardkit, met mijn favoriete papier van Bo bunny... ik kan weer vooruit!

woensdag 10 februari 2010

inspiratie

Ik vind het altijd heerlijk om door mijn cards only's te bladeren, en dan vooral als ik totaal geen inspiratie heb. Ik heb ook niet echt een vaste scrapstijl, en zo ben ik de ene week van de cute kaartjes met stempel, dan weer vintage, en deze keer werd ik enorm geinspireerd door een kaartje van Hanneke.

dinsdag 9 februari 2010

Baby kaartje

Ook deze stempel is nieuw. Vond hem wel lief, hoewel ik meestal niet van deze stempels houd. Het is een vrij rustig kaartje geworden, en het papier van October Afternoon blijft toch wel een favoriet van me, zo lekker om mee te werken! Over werken gesproken... dat moet ik ook straks, maar het liefst zou ik nu lekker gaan frobelen! Hopelijk heb ik vanavond nog zin!

Felle kleurtjes

Ik heb mezelf het afgelopen weekend verwend met een bezoekje naar hobbidee, die bij mij zowat om de hoek is! Hier heb ik het vrolijke papier van imaginisce gekocht, en de Magnolia stempel (en natuurlijk nog meer ;))
Ben gelijk aan de slag gegaan, al had ik wel moeite met die ontzettende knalkleurtjes!! Maar het ziet er wel lekker zomers uit, toch?

maandag 8 februari 2010

cover girl


Ik maak eigenlijk nooit meer een l.o. Maar ik was mijn papierkast aan het opruimen, en vond dit papier te mooi om te versnijden voor een kaartje.
Het is een snelle simpele l.o. geworden en het grappige van alles is, is dat ik gisteren in een oude sbm zat te bladeren en daar een l.o. zag die bijna hetzelfde was, zelfs de zelfde puffyletters en bloemen!! Dit is echt puur toeval en heb hem ook echt niet gelift. Ik had dat ook al laatst met een kaartje , ik kreeg de cards only in de bus en daar stond bijna hetzelfde kaartje in wat ik een paar dagen van te voren had gemaakt!

valentijnskaartje

Ook dit kaartje is al een tijdje geleden gemaakt met het valentijns papier van making memories van vorig jaar. Ik merk dat ik steeds meer mijn stempels ga gebruiken. Al denk ik dat ik niet snel over zal stappen op copics, want eerlijk gezegd vind ik het kleuren van de stempels helemaal niet zo leuk! Het duurt mij altijd te lang, hihi!

zondag 7 februari 2010

Gelukt!


Het is eindelijk gelukt om mijn foto's op de pc te krijgen, en ik heb genoeg te laten zien, maar dat doe ik natuurlijk niet in een keer!
Het is al een paar weken geleden dat ik deze gemaakt heb, maar ben zelf helemaal verliefd op dit kaartje. Die stempel vind ik zo'n schatje!!
Morgen plaats ik weer een ander kaartje!

dinsdag 2 februari 2010

Ik snap er niks van!
Ik heb nu al meerdere malen geprobeerd om foto's op mijn pc te zetten, maar het wil maar niet lukken! Maar ik zag net dat ik nog wat foto's van kaartjes heb, die ik nog niet had laten zien, dus doen we het daar maar mee!