dinsdag 31 januari 2012

You're fin-tastic!Buiten is het lekker koud,er ligt hier nog een 1.5 cm sneeuw, en ik zit lekker cozy binnen te genieten van mijn vrije dag! En ik wil zoveel doen vandaag, dat de dag waarschijnlijk veeel te kort is ;)!

Liefs Manja

woensdag 18 januari 2012

Roses are red...
Afgelopen Zondag deze 2 kaartjes gemaakt. Met de onderste ontzettend lang bezig geweest, want het werd maar niet zoals ik het in me gedachten had. En hoe ik ook schoof, bloemen en andere frutsels erbij legde, het was het gewoon steeds niet.
Uiteindelijk is dit het resultaat. En die andere... dat was gewoon even een snelle, om even te compenseren dat ik niet een hele middag op een kaartje gezeten heb;)

Liefs Manja

woensdag 11 januari 2012

You're the best!
Nog even snel mijn kaartjes plaatsen voor ik weer aan de arbeid mag ;)

Liefs Manja

dinsdag 3 januari 2012

True love
Jeetje, wat een weer is het buiten! De wind en regen slaan flink tegen de ramen,dit is toch het ideale scrapweer? Ik had heel veel plannen voor dit weekje vrij, maar gewoon relaxed in huis is toch eigenlijk ook wel lekker, er liggen hier stapels tijdschriften, boeken en dvd's,genoeg leuks op t.v. en een bomvolle scrapkamer!
Heerlijk toch?

Vandaag lekker bezig geweest met mijn nieuwe papier van October Afternoon, mijn favoriete scrapmerk, en zowaar een Lo gemaakt!

Liefs Manja