dinsdag 28 februari 2012

Live, laugh, love


Gisteren dit kaartje gemaakt,met het prachtige papier van My minds eye,ik vind de vlindertjes van de action er helemaal bij passen!


Dit kaartje is weer helemaal anders! Ik blijf het ontzettend moeilijk vinden om met stempelafdrukjes te werken,en om eerlijk te zijn vind ik het resultaat niet echt mooi, ik vind hem niet in balans, te druk, maar dat geeft niet! Ik ben in ieder geval lekker bezig geweest!

Liefs Manja

woensdag 15 februari 2012

Soms...





Soms wil je zo graag... maar komt het er echt niet uit.
Dan raak je zo geinspireerd door de prachtigste creaties op blogs, maar komt het maar niet uit je handen. En dus heb ik heel wat uurtjes op mijn kamertje doorgebracht met als resultaat wat kaartjes en een deurhanger waar ik helemaal niet tevreden over ben.
De verklaring is ook eigenlijk heel simpel... ik ben een echte 'moodscrapper', alleen als ik lekker in mijn velletje zit kan ik ook lekker scrappen.
Mijn opa is vorige week vrij onverwachts overleden, en ondanks dat hij de mooie leeftijd van 93 jaar heeft gehaald, en ik samen met mijn broertje kort ervoor nog een gezellig avondje bij hem doorgebracht had, deed het me toch meer dan ik dacht!
Dus weet ik nu dat ik beter wat anders kan gaan doen als ik niet helemaal happy ben, ze zeggen dat poetsen heel therapeutisch werkt :))

Liefs Manja

vrijdag 3 februari 2012

4 Kaartjes!






Heerlijk, ik krijg van zo'n sneeuwbui enorme inspiratie:)
Morgen nog een dagje werken, zondag op pad voor een carnavalspak... ja we gaan het meemaken, ik ga dit jaar eens mee carnavallen, w.s. ben ik het dan wel weer beu voor de komende 10 jaar;)
Maar voor nu lekker op de bank met een mok thee genieten van de witte wereld buiten!

Fijn weekend!