vrijdag 4 juni 2010

Daar was ik weer eens!

Zo, dat was weer even geleden he? Tja, ik heb gewoon heel erg weinig gemaakt de laatste weken. De inspiratie is op het moment helemaal verdwenen.
Ik maak me er niet al te druk om hoor, het zal vanzelf weer terug komen.

Vandaag ben ik voor de derde keer in twee weken tijd naar de tandarts geweest, had namelijk weer een wortelpunt ontsteking, de derde dit jaar, al is het wel aan een andere kies dan de vorige keren. Helaas kreeg ik pijn op de tweede dag van het midweekje weg met mijn moeder, en ook al hebben we alles gedaan wat we wilden, het is lang niet zo leuk als je flink pijn hebt. Zodra we weer thuis waren ben ik gelijk door gegaan naar de tandarts voor een wortelkanaal behandeling. Helaas was die toch niet helemaal goed en heb ik weer een halve week niks kunnen doen van de pijn. Dus weer terug en deze keer zonder verdoving!! Echt dat wens je niemand toe hoor!
Vandaag ging hij het weer zonder verdoving doen, ik dacht dat het een grapje was, maar niet dus! Gelukkig was het de laatste keer wel gelukt en heb ik niks gevoeld! Nu maar hopen dat ik voorlopig klaar ben (of nog liever voor eeuwig als dat kan).
Oke, genoeg over mijn ellendige gebit.Dit zijn de kaartjes die ik heb gemaakt, deze hierboven heb ik in ons huisje in Doorn gemaakt. Daar heb ik dus al die scrapspullen voor meegenomen, haha.


En het afgelopen weekend heb ik een layout gemaakt, dat was al heel erg lang geleden, maar ik moest van mezelf iets maken, dus heb blind een foto gepakt, en ben aan de slag gegaan! De foto is van heel erg lang geleden, toen ik 16 was!
Dan ga ik nu eens kijken of mijn was al droog is!
Fijn weekend allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Ik vind hem zo lief het bovenste kaartje, onderste kaartje is heel apart, moest m'n laptop onderste boven houden maar is ook heel geslaagd, weer eens wat anders, heel leuk, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He !!
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog!!
  Je maakt erg mooie creaties!!!

  Fijne dag nog!

  BeantwoordenVerwijderen