zondag 5 december 2010

Simpel

Ik heb nog steeds niet veel inspiratie. Maar ben toch maar aan de slag gegaan, daar was het wel het perfecte weer voor, toch?
Dus heb ik vandaag tussen een verjaardagsfeestje door wat kaartjes gemaakt.
Het magnoliaatje had ik vorig jaar al eens ingekleurd, dan is een kaartje al snel gemaakt. En met wat Cards only's bij de hand voor de ideetjes is het me toch gelukt 5 kaarten te maken! Gewoon wat simpele snel te maken kaartjes... heb ik toch nog wat gedaan!Zo, ik duik mijn bedje in, lekker met grey's anatomy op dvd.
Er staat me weer een drukke (werk)week te wachten, en ik vind het heerlijk om op tijd naar bed te gaan met een goede serie op dvd, daarna lees ik altijd nog een tijdje, en dan is het eigenlijk iedere avond weer te laat...
Liefs Manja2 opmerkingen:

  1. Wat een lieve kaartjes, zeker de eerste vind ik heel leuk en de derde met die wantjes is schattig. Heerlijk hé met dit weer scrappen. Werk ze van de week en maak het idd niet te laat!!! groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een geweldige kaartjes zeg!!!! Die ene met de wantjes is mijn favo!
    En mijn avonden zien er (helaas) ook zo uit de laatste tijd, filmpje, serie, boekje, internetten en toch altijd weer te laat naar bed,.....Scrappen vind ik ook zo leuk, maar komt er even niet zo van....
    Gelukkig is het jou goed gelukt!!!!

    BeantwoordenVerwijderen