woensdag 29 december 2010

Weer twee erbij...Al zijn ze beiden niet zoals ik voor ogen had...
Ach, je kan niet alles hebben, toch?

dinsdag 28 december 2010

1, 2, 3... klaar!!

Soms, (in mijn geval bijna altijd) ben je enorm lang bezig met schuiven, zoeken en kijken, voordat je je kaartje af hebt. En soms heb je in een paar minuten zomaar een kaartje af... zoals deze twee!
Ging het altijd maar zo makkelijk ;)
Liefs Manja

maandag 27 december 2010

Vakantie!!!

Totaal onverwachts heb ik afgelopen donderdag deze week vakantie kunnen regelen. Ik had nog een week staan, en eigenlijk was het de bedoeling dat ik die in Januari op zou nemen. Alleen hebben we dan een stuk minder personeel als dat we nu hebben, dus dan is het toch veel handiger en leuker om deze week vrij te hebben!
Ik heb me voorgenomen om echt een weekje te relaxen, niets moet alles mag, en het is natuurlijk wel de bedoeling dat ik lekker ga scrappen!!
En daar ben ik vanmorgen meteen mee begonnen, met als resultaat deze twee kaarten!

Tussen alle kerstfestiviteiten heb ik mijn scrapkamer opgeruimd, dat had ik de laatste maanden een beetje verwaarloosd, terwijl het toch veel lekkerder werkt aan een opgeruimd bureau!

Voor iedereen die ook vrij is, geniet van je dagen.
Voor de werkers onder ons, fijne werkweek!

Liefs Manja

zondag 19 december 2010

Let it snow...

Terwijl het buiten weer flink aan het sneeuwen is, ben ik lekker van mijn vrije zondag aan het genieten! Beneden van mijn boom die dit jaar rood met wit is.
(waarom is het zo moeilijk om de kerstboom op de foto te zetten?)
Of lekker voor mijn (nep) openhaard. De hartjes erboven heb ik zelf nog wat extra versierd. Natuurlijk mogen mijn hertjes ook meegenieten van de kerstsfeer, ze zijn heel het jaar door wel ergens in de huiskamer te bewonderen.

Of ik ben boven lekker bezig. Deze kaartjes heb ik afgelopen dinsdag gemaakt, maar kon er helemaal niet lekker inkomen...
Eigenlijk was ik die kaartjes even goed beu, dus bedacht ik me dat het wel heel erg lang geleden is dat ik een Layout heb gemaakt, terwijl het daar ooit allemaal mee begonnen is! Na heel lang schuiven is het me toch gelukt er eentje te maken, en vond het wel weer heel erg leuk om te doen!

Sorry voor de slechte foto, foto's maken is nooit mijn sterke kant geweest!
Geniet nog van de avond, ik ga zo kokkerellen, vind ik ook altijd zo gezellig op zondag.
Liefs Manja
zondag 5 december 2010

Simpel

Ik heb nog steeds niet veel inspiratie. Maar ben toch maar aan de slag gegaan, daar was het wel het perfecte weer voor, toch?
Dus heb ik vandaag tussen een verjaardagsfeestje door wat kaartjes gemaakt.
Het magnoliaatje had ik vorig jaar al eens ingekleurd, dan is een kaartje al snel gemaakt. En met wat Cards only's bij de hand voor de ideetjes is het me toch gelukt 5 kaarten te maken! Gewoon wat simpele snel te maken kaartjes... heb ik toch nog wat gedaan!Zo, ik duik mijn bedje in, lekker met grey's anatomy op dvd.
Er staat me weer een drukke (werk)week te wachten, en ik vind het heerlijk om op tijd naar bed te gaan met een goede serie op dvd, daarna lees ik altijd nog een tijdje, en dan is het eigenlijk iedere avond weer te laat...
Liefs Manja