dinsdag 26 april 2011

Lekker weertje!!Scrappen staat wel op een laag pitje nu. Heb nog steeds enorm veel last van mijn schouder, maar ook totaal geen inspiratie! Maar dat komt heus wel weer terug hoor!


Met dit kaartje ben ik misschien wel een week bezig geweest, steeds een paar minuutjes gekeken , geschoven... en weer weg gegaan ;)

Uiteindelijk was ik het beu, en heb alles vastgeplakt, haha!

Ik ga weer lekker de tuin in, nog genieten van mijn vrije dag, moet nog tot en met zaterdag werken, maar als ik de voorspellingen van het weer moet geloven is dat niet zo erg, al hoop ik voor de mensen die wel vrij zijn dat het meevalt met de voorspelde regen!

Liefs ManjaP.S. Ik heb geen idee hoe het steeds komt dat er zoveel ruimte tussen mijn tekst staat, of dat juist alles bij elkaar staat, zoals in eerdere blogberichten.
zondag 17 april 2011

De keuken is klaar!Voor de nieuwsgierigen, de keuken is klaar! Ik moet hem alleen nog goed uitsoppen voor de tigste keer, maar dat komt van de week wel ;)

Achteraf wel jammer dat ik geen foto heb gemaakt van hoe hij was, maar geloof me maar, dat was echt vreselijk!


Liefs Manja

woensdag 6 april 2011

Eindelijk!!

Ja hoor, met steeds een klein stukje, heb ik 3 kaartjes kunnen maken, maandag middag en gisterenavond. En als het allemaal meezit is de keuken dit weekend ook helemaal klaar! Moest even wennen aan de kastjes, ze zijn overgeschilderd, en twijfelde even of het toch niet beter was om nieuwe kastjes te nemen. Maar nu het er al verterug instaat, vind ik het toch wel een goede oplossing, en het scheelt toch zo een paar duizend euro's! Als hij echt af is, zal ik een foto plaatsen! Nu weer snel stoppen, wat mijn schouder brandt er bijna af lijkt wel! Liefs Manja

maandag 4 april 2011

Gridje

Kijk eens hoe lief! Dit is Gridje, ik heb haar gewonnen met de give-away

Ze staat hier nu gezellig te pronken op de schouw.

Kijk eens op de blog van Ingrid, ze maakt zulke mooie dingen!!

Als ik al voor de helft zo handig met stof en vilt zou zijn dan zij, was ik al heel gelukkig! Ingrid, nogmaals bedankt!!


Ik hoop zeer binnenkort weer wat kaartjes te plaatsen, de keuken is al een heel eind klaar, en sinds gisteren is het huis ook weer stofvrij en schoon, als mijn schouder nu ook nog even mee gaat werken, kan ik er weer lekker tegenaan!
Kan door die schouder ook nog niet zo lang achter de pc zitten, maar zal snel weer bij iedereen langs gaan!

Liefs Manja