dinsdag 26 oktober 2010

Halloween en vervelend nieuws...

Laat ik eerst maar met het vervelende nieuws beginnen. Normaal zet ik niet echt belangrijke persoonlijke dingen op mijn blog, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Ik weet eigenlijk ook niet hoe ik het op moet schrijven, dus houd ik het kort en bondig. Mijn schoonvader ligt op sterven. Hij is 4 mei (!) het ziekenhuis ingegaan voor een dagopname, complicatie op complicatie gehad, een lichaam wat niet meer wilde, en uiteindelijk na meer dan 6 maanden is er geen enkele behandeling meer mogelijk. Hij is afgelopen vrijdag naar zijn huisje gebracht om in zijn eigen omgeving te sterven. Hij is nog maar 60 jaar. We zijn er een paar uur per dag bij, maar voornamelijk slaapt hij. Hij houdt het al langer vol dan we allemaal verwacht hadden, maar ik denk dat het toch een deze dagen gebeurd is.


Hier is mijn schouw in halloween sfeer. Sorry voor de onderste foto, ik had hem gedraaid, maar hij ligt liever denk ik! De slinger en wat aan de muur hangt heb ik zelf gemaakt, de rest komt bijna allemaal van de rommelmarkt in Frankrijk.
Tegen het lampje staat een borduurwerkje wat ik jaaaren geleden gemaakt heb, in een lijstje ermee, randje langs geponst, en het past er helemaal bij!
Ik duik weer even mijn scrapkamertje in, al lukt het allemaal niet zoals ik het wil, het is toch een goede afleiding.
Liefs Manja


zondag 17 oktober 2010

Wat kaartjes

Oh, wat is het toch leuk om kaartjes te maken! Ik ben echt van de wat kleinere projectjes. Een mini album is leuk om te maken, maar duurt voor mij toch net iets te lang!Vandaag hoop ik nog wat Halloween kaartjes te maken, heb zin, en tijd, maar ook ontzettend last van mijn nek en schouders, wat enorme hoofdpijn oplevert.
Dus zal ik maar weer eens een afspraak maken met een fysiotherapeut, geloof dat dat erg nodig is!
Liefs Manjadinsdag 12 oktober 2010

The Zoo

Wat denk je hier van? Maak ik een herfsttafereel, valt het helemaal in de smaak bij Disney! Ze vindt het vast heel erg gezellig tussen de egeltjes en eekhoorns...
De afgelopen week ben ik bezig geweest met een mini album van de dierentuin.
Afgelopen mei ben ik met mijn moeder tijdens ons midweekje Doorn naar Ouwehands geweest. Ondanks dat we maar een paar uurtjes daar hebben rondgelopen (had toen een flinke wortelpunt ontsteking, en verging van de pijn) had ik toch wat leuke foto's gemaakt van de dieren, en die moesten natuurlijk gescrapt worden. Het papier lag hier al heel lang op te wachten, dus toen ik eindelijk de foto's afgedrukt had, kon ik aan de slag.
Heb zomaar een paar foto's gemaakt, ben zelf niet zo tevreden over het resultaat. Om eerlijk te zijn heb ik het maar een beetje afgeraffeld, omdat ik het papier al na 2 pagina's beu was, maar niet wilde dat het weer zo'n project werd wat jaren in de hoek blijft liggen!