maandag 27 juni 2011

Hoera...

...ik heb een kaartje gemaakt :)


Een snelle en simpele, maar ben even niet in een scrap/kaartjes maak mood!


Geen paniek... dat komt vanzelf wel weer, in de tussentijd ben ik druk bezig met werken, en aan het aftellen naar de vakantie (nog 7 weekjes werken!)


Maarre, jullie zien me vanzelf wel weer verschijnen!

Liefs Manja

dinsdag 14 juni 2011

Back in the time 1

In mijn vorige post had ik het al over de lo's uit mijn beginperiode. Daar zijn deze drie een voorbeeld van. Ze staan eigenlijk in de verkeerde volgorde, want 'kraamvisite' is gemaakt met designpapier uit een scrapwinkel, terwijl ik in eerste instantie niet eens wist dat zulke winkels bestonden! Het scrappen heb ik ondekt door de tijdschriftenserie scrap van A tot Z, en was meteen hooked.
Na ongeveer 2 maanden kwam ik er achter dat er dus ook echte winkels van bestonden, en heb toen vrij snel mijn lidmaatschap opgezegd, want de papiertjes waren toch vaak mijn smaak niet! Bij deze LO heb ik de letters zelf uitgeknipt, en een swirl gemaakt van ijzeren tetsjes van de action.

Deze LO bevat ook alleen maar spulletjes van de Action, waar ik toen nog heel blij mee was, maar alles wat op deze LO te zien is, is nu zo niet mijn smaak, haha!Hier nog met papier van scrap van A tot Z!

Deze LO's zijn gemaakt eind 2007, begin 2008.

Al met al vind ik ze helemaal nog niet zo verkeerd toch?

Misschien binnenkort een Back in the time 2...
Al hoop ik toch eerst weer wat nieuws te laten zien ;)


Liefs Manja
woensdag 8 juni 2011

Giggle...
Ik heb de smaak weer helemaal te pakken als het om lo'tjes gaat!

Lekker oud papier gebruikt, girl friday van Cosmo Cricket, en de bloemen heb ik ook zelf gemaakt, met restjes lint, leuk om te doen en zo kom ik hopelijk nog eens van die berg met restjes af!


Ik ben ook mijn oude scrapboeken ingedoken. Grappig om te zien hoe ik toen met de middelen die ik had bezig was. Nog veel budget spulletjes, en randponsen en de bigshot e.d. had ik nog nooit van gehoord, of waren er nog niet. Eigenlijk is er in een paar jaar op scrapgebied wel heel veel veranderd!

Heel binnenkort zal ik eens wat lo'tjes uit mijn begintijd plaatsen, altijd grappig toch?


Groetjes Manja


zondag 5 juni 2011

My girl

Nou ja, My girl... dit ben ik gewoon hoor, tijdens een van mijn vele verkleedpartijtjes. Ik vond de hoeken zo vreselijk kaal dat ik er een rand langs gestempeld heb, maar daar heb ik nu wel een beetje spijt van eigenlijk.
Het is nog vroeg in de middag, buiten is het somber, dus misschien dat ik vanmiddag nog wel wat ga maken!
Fijne zondag nog,
Liefs Manja

woensdag 1 juni 2011

Still missing you

Dit kaartje lag al een tijdje te wachten, had de doily beinkt, en wist toen niet meer wat ik erbij wilde doen. Tot ik mijn poezieplaatjes weer tegen kwam, en zo is het een beetje een nostalgisch kaartje geworden.

En ik vond dat het echt wel weer eens tijd werd om een Lo te maken, dus heb ik weer eens blind een foto gepakt, en daar papier bij uitgezocht.

Tja erg florisant sta ik niet op de foto, maar dat mag de pret niet drukken toch?

Het katje is Felix, die helaas nog geen 2 jaar oud geworden is, en oh, wat heb ik daar een verdriet van gehad. Deze Lo heeft er wel een paar dagen gelegen voordat ik hem af had. Moet echt weer wennen aan echt scrappen, ben gisteravond meteen met een nieuwe begonnen, ben benieuwd hoe lang het duurt voordat die af is!


Liefs Manja