zondag 9 januari 2011

Lief!

Ik ben lekker bezig geweest met mijn nieuwe spulletjes! Mijn bestelling kwam van P&P vandaan, en er was een aanbieding op een workshop pakket.
Het was al zolang geleden dat ik een workshop gevolgd had, dus had ik hem snel meebesteld. Alleen het probleem was dat je eigenlijk een bind it all moest gebruiken, en laat ik die nu net niet hebben!! Dus besloot ik me maar helemaal niet aan de workshop te houden, en zelf maar een boekje in elkaar te zetten.
De voorkant zag er heel leuk uit, het stof was gevuld met fiberfill, maar ik had al heel snel door dat ik daar niet zo handig in ben, dus daar heb ik ook maar mijn eigen draai aan gegeven!

Dit is de laatste pagina van het boekje, de achterkant is ook bekleed met de ribstof. De pagina's binnenin moet ik nog maken, er komen wat foto's van mijn katten in. Helaas heb ik door al dat geknutsel zo'n last van mijn schouderbladen, dat het maar beter is dat ik niet verder ga, wil ik morgen nog iets kunnen doen op mijn werk! Misschien dat het vanavond wat minder is, want heb eigenlijk nog wel heel veel zin om verder te gaan...Deze heb ik gisteren gemaakt, ook met mijn nieuwe papiertjes, volgensmij van kaiserkraft. In ieder geval een hele fijne lijn om mee te werken!
Geniet nog van de zondag avond!
Liefs Manja

2 opmerkingen:

 1. Ooooh wat leuk!!!! Ik ben verliefd op de voorkant!!!! Super zeg!!!
  Jammer dat je last hebt van je schouderbladen, hoop dat het snel minder is zodat je hem af kan maken!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is superleuk je boekje, het is nu helemaal je eiegen boekje nu je je er je eiegen draai aan hebt gegeven. Erg leuk
  gr sandra

  BeantwoordenVerwijderen