zondag 25 september 2011

Getagged en gescrapt!

Eindelijk na weken had ik van de week spontaan zin om wat te maken! Was eerlijk gezegd eventjes bang dat het nooit meer zou komen! Jammer genoeg had ik niet zoveel tijd, want ik had zoveel ideetjes ineens!Het album had ik voor de vakantie al gemaakt, en nu de foto's er zijn kan ik 'm stukje bij beetje af maken.Ik ben getagged door Johanna, voelde me heel erg vereerd, want zij is toch wel een van mijn favoriete Nederlandse bloggers, vind haar stijl echt supergaaf!

Nu moet ik 10 weetjes over mezelf vertellen... heb er al een paar dagen over nagedacht, had hele 'leuke' maar die ben ik natuurlijk alweer vergeten!

Dus even nadenken...

1. Mijn grootste zonde is roken, ik rook gerust een pakje weg op een dag!

Ik heb nog nooit geprobeert om te stoppen, daarvoor vind ik het veels te lekker!

2. Ik ben een enorme twijfelaar, zo ben ik er al 8 jaar niet aan uit wat voor kleur de slaapkamer moet krijgen, om maar een klein voorbeeldje te geven;)

3.Ik altijd heel erg jaloers ben op de verhalen van mijn broertje uit het leger.

Heb er zelfs nog over nagedacht om er ook bij te gaan, maar nadat hij me wel even zou trainen heb ik dat idee maar snel laten varen (tja, dat roken he), en met een beauty case op bivak leek me ook zo'n raar idee...

4.Ik ben op het moment helemaal blij met mijn digitale tv met een recorder die alles op kan nemen, nu snappen jullie wel waar ik het allemaal zo druk mee heb!

5.Er zijn eigenlijk weinig dingen waar ik bang voor ben, maar ik durf echt niet auto te rijden als het glad is, dat is een hoop geregel aangezien ik buiten de stad werk, echt zo'n nadeel aan de winter!

6.Lezen doe ik enorm graag, maar val tegenwoordig binnen no-time in slaap, dus doe ik heel lang over mijn boeken!

7.Ik heb gisteren bij de action kerstballen gekocht, slecht he, in september... maar vond ze zo leuk dat ik ze niet kon laten liggen,

8.Ik heb een nagellak tik op het moment, al heb ik eigenlijk nooit zin om te lakken, omdat het drogen altijd zo lang duurt.

9.Vaak de meest geweldige scrapideeen heb op mijn werk, maar eenmaal thuis ben ik ze weer kwijt!

10.Ik heb meer dan een uur over dit berichtje gedaan, en ik weet zeker dat zodra ik deze blog online zet, er heel veel weetjes komen...


Bedankt Johanna voor het taggen!

Aangezien ik niet zoveel bloglezers heb, ben ik blij met iedere bezoeker en volger van mijn blog, voel je dan ook vrij om deze tag te pakken!


Liefs Manja2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen heb je gemaakt!!! Vast weer heerlijk even!
  Leuk om die weetjes te lezen over je! Ik deel er veel met je maar had ook erg veel moeite met het opschrijven ervan...

  Fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n leuke kaart en die mini is weer helemaal geweldig.
  Leuk om de weetjes over jou te lezen :)en dat van militair zijn dat deel ik met je... op bivak zonder beautycase :) en van de hindernisbaan krijg ik teveel blauwe plekken ;)

  Groetjes, Johanna

  BeantwoordenVerwijderen