maandag 13 september 2010

Ik heb de smaak te pakken!!!

Gisteren (zondag) was het zo'n herfstweer, dat ik eigenlijk mijn schouw wilde inrichten met een halloween/herfstthema, had op de brocantes in Frankrijk leuke halloween spulletjes op de kop getikt. Ineens besefte ik me dat ik nog ZOMERvakantie heb, en dat het niet eens herfst was!! Toen besloot ik me terug te trekken in mijn scrapkamertje, en heb heerlijk op mijn gemakkie kaartjes gemaakt. Ik had in Frankrijk een kaartentijdschrift meegenomen, en ondanks dat er veel pergamano, 3d en monsterlijke papiersoorten in staan, was ik toch geinspireerd, en zo kwamen deze kaarten eruit gerold.

De eerste kaart is gemaakt met papier van Bo Bunny, en de tweede met het mooie paper van Melissa Frences. De onderste is een uitklapkaart met een hoesje wat eraf geschoven kan worden.En ook vandaag ben ik heel de dag bezig geweest, heb een mini album gemaakt.
Natuurlijk zal ik die een van deze dagen showen!
Ik ga nu eerst een lekkere douche nemen, heb nogal last van mijn nek en schouders...al is dat niet vreemd natuurlijk na een hele dag scrappen!3 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaartjes, allemaal stuk voor stuk plaatjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke kaartjes!!!! Heerlijk hoor lekker scrappen met dit weer, alleen beetje jammer dat dit weer nou net in jouw zomervakantie is....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat zijn weer super mooie kaartjes en met het "bandje"er omheen maakt het helemaal af!!

    BeantwoordenVerwijderen