vrijdag 24 september 2010

kerst, kerst en nog eens kerst

Ik heb iets nieuws bedacht deze week. Als ik een kerstkaart ga maken, moet ik er gelijk 3 maken van dezelfde papierlijn. Ten slotte ligt dat papier toch op tafel, en zo gaat het ook wat eerder op. Ik vind kerstpapier echt onweerstaanbaar, en heb dan ook echt ontzettend veel. En had ik eerder gezegd dat ik de lijnen dit jaar niet zo geweldig vond, zijn dit dus 3 verschillende nieuwe merken!


Vorige week zaterdag was dus ons mega personeelsfeest in de jaarbeurs in Utrecht. Het was echt MEGA!! 10.000 mensen, 250 reisbussen, dat is echt niet voor te stellen (en zie jouw bus maar weer eens terug te vinden).
Super optredens, Jaap van x factor was er ook, en die vond ik al geweldig en nu dus helemaal! Marco Borsato gaf een concert van een uur, en wie X factor gevolgd heeft, kan misschien nog herrinneren dat Jaap toen Margeritha (?) zong en dat Marco toen had getwitterd dat hij daar erg van onder de indruk was. Nu ze er toch allebei waren hebben ze het nummer samen gezongen, heel speciaal om daar getuige van te zijn, en het dak ging er ook echt af!
Morgen avond hebben we weer een personeelsfeestje, maar dan met ons eigen filiaal. We gaan een cocktail workshop volgen, ben benieuwd hoe dat afloopt...
Maar eerst moet er nog gewerkt worden!!
Fijn weekend allemaal!
Liefs Manja


3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke Kerstkaarten heb je gemaakt, Manja! Goed idee om er telkens meteen 3 te maken!
  Veel plezier op het personeelsfeestje morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie kerstkaarten. Moet je voorbeeld maar eens gaan volgen en ook beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is een goed idee eigenlijk, dan gaat het vlug vooruit. Die van jouw zijn al prachtig.
  Ik heb een oproep op mijn blog staan voor het kinderkankerfonds, kom je even kijken.
  Grtjes
  Christa

  BeantwoordenVerwijderen